Pokazivač brzine

Preventivni uređaj za mjerenje brzine na cestama.

Opis proizvoda

Pokazivač brzine svjetlosni je uređaj sa radarskim mjerenje brzine te pomoćnim displejom namijenjenim za obavještavanje vozača na smanjenje brzine. Implementacijom pokazivača brzine povećava se osviještenost vozača o brzini kretanja, a samim time pridonosi sigurnijem odvijanju prometa.

Pokazivač brzine koristi se na lokacijama gdje je potrebno zaštiti pješake od brzih automobila (područje škola, vrtića, staračkih domova itd.) te na svim mjestima gdje se događaju prekršaji brzine (područja kroz gradove, pješačke zone, 20 km/h zone itd.)

Pokazivač brzine ima samostalno solarno napajanje i dimenzioniran je tako da može raditi 24h dnevno – neprekidno, bez obzira na vremenske uvjete. Pokazivač brzine (Brzinko 2) radi u temperaturnim granicama od -40˚C do +85˚C uz relativnu vlažnost od 95%.

Pokazivač brzine (Brzinko 2) sastoji se od glavnog displeja i pomoćnog displeja. U glavnom displeju nalazi se Doppler radar sa integriranim dvoznamenkastim 7 segmentnim displejom. Dok sa druge strane pomoćni displej prvenstveno služi za prikaz teksta upozorenja (npr. OPREZ – ŠKOLA, OPREZ – PJEŠAK, USPORI – ŠKOLA itd.).

Na glavnom displeju mjeri se postavljena granična brzina (npr. 40 km/h). Kod veće brzine od granične brzine radar će treptati, pokazivati brzinu vozila i upalit će se bijela stroboskopna bljeskalica, te će se na pomoćnom displeju prikazati natpis upozorenja (npr. USPORITE).

Smanjenjem brzine ispod granične brzine prestat će treptati pokazivač brzine i ugasit će se stroboskopna bijela bljeskalica i prikazivati će smanjenu brzinu.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Pokazivač brzine vlastiti je proizvod poduzeća Tisak Da-Da d.o.o. Proizveden u Hrvatskoj u skladu sa najvišim standardima proizvodnje.

Dimezije: 760 x 930 x 250 mm
Težina: 17 kg
Boja: Crna; Siva
Materijal: Aluminij
Vremenski uvjeti: -40 do +75ºC, IP65
LED: 5 mm Super Bright LED, Žuta
Solarni panel: 20W, 12V
Napajanje: Lead-Acid 12V, 18Ah
Vidljivost: > 150 metara
W

Aluminijska konstrukcija

Izrađen u potpunosti od aluminijskog materijala što ga odlikuje čvrstoćom te otpornošću na različite vremenske uvjete.

W

LED diode

Pokazivač brzine vidljiv je sa više od 150 metara zahvaljujući visokokvalitetnim LED svijetlima.

W

Prikupljanje statistike

Bilježenje brzine i količine protoka vozila u raznim vremenskim periodima.

W

Solarno napajanje

Solarni panel služi za punjenje Lead-Acid baterije, prilikom čega pokazivač brzine postaje posve neovisan proizvod u pogledu napajanja.

W

Rad uređaja

Dimenzioniran je tako da može raditi 24 sata dnevno – neprekidno, bez obzira na vremeneske uvjete.

W

Doppler radar

Detekcija nadolazećih vozila sa funkcijom aktiviranja dodatnog upozoravajućeg teksta.

Tražite više informacija?

Želite saznati cijenu ili možda neke druge informacije, slobodno nas kontaktirajte.