Oprez Pješaci Tip IV

Preventivni uređaj za informiranje vozača na pješaka na zebri.

Solarni svjetlosni LED znak OPREZ-PJEŠACI namijenjenim je za obavještavanje vozača na prijelazak pješaka preko pješačkog prelaza, a samim time pridonosi sigurnosti pješaka i sigurnijem odvijanju prometa.

Solarni svjetlosni LED znak OPREZ-PJEŠACI sastoji se od dva treptača i svjetlećeg prometnog znaka C02 – „obilježen pješački prijelaz“. LED znak ima samostalno solarno napajanje i dimenzioniran je tako da može raditi 24 sata dnevno – neprekidno, bez obzira na vremenske uvjete. Uređaj radi u temperaturnim granicama od -20°C do +55°C uz relativnu vlažnost od 95%. Vidljivost LED treptača je sa udaljenosti veće od 250m.

LED znak OPREZ-PJEŠACI radi na principu senzora pokreta koji registrira nailazak pješaka na pločniku ispred pješačkog prijelaza. Nakon detekcije pješaka aktiviraju se lijevi i desni treptač koji sinkronizirano trepću i pali se LED rasvjeta samog znaka. LED znakovi na obje strane pješačkog prijelaza povezani su radio vezom i pale se istodobno.

Solarni svjetlosni LED uređaj OPREZ-PJEŠACI montira se na pocinčani metalni stup visine 3.5m i promjera Ø75 mm sa betonskom temeljnom stopom 300x300x600 mm.

Dimenzije kučišta: 620 x 200 mm
Dimenzije znaka: 600 x 600 mm
Napajanje: Solarni panel 40W
Baterija: Lead – Acid 12V, 20Ah
Radna temperatura: -40˚C do +85˚C
Vremenski uvjeti: IP67
Vidljivost: > 150 metara
W

Aluminijsko kučište

Kućište otporno na različite vremenske uvjete.

W

Solarno napajanje

Uređaj je neovisan o stalnom izvoru električne energije.

W

Radio veza

LED znakovi na obje strane pješačkog prijelaza povezani su radio vezom i pale se istodobno.

W

Senzor Pokreta

Senzor koji očitava nailazak pješaka prema pješačkom prijelazu.

Galerija & Video

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Oprez pješaci vlastiti je proizvod poduzeća Tisak Da-Da d.o.o. Proizveden u Hrvatskoj prema najvišim standardima proizvodnje.

Tražite više informacija?

Želite saznati cijenu ili možda neke druge infomacije, slobodno nas kontaktirajte.