PROMET JE NAŠA SPECIJALNOST

Među vodećim smo tvrtkama za proizvodnju prometne signalizacije.

Naša priča

Poduzeće Tisak Da-Da d.o.o. osnovano je 1992. godine. Po osnivanju, poduzeće se pretežno bavilo tiskarskom djelatnošću. Dugi niz godina, tiskarska djelatnost bila je osnovni posao poduzeća. Nakon gospodarske krize i pada prihoda u ovoj djelatnosti, krenulo se u reorganizaciju poslovanja, nabavu novih strojeva te proizvodnje prometne signalizacije i opreme za ceste. Nakon provedene reorganizacije poslovanja, kao glavni proizvodi ističu se prometni znakovi, signalizacija i cjelokupna oprema za ceste, a kao prateća usluga nudi se montaža i ugradnja proizvoda na terenu.

Danas proizvodni program poduzeća čini kompletna vertikalna i horizontalna signalizacija, a može se podijeliti u dvije glavne skupine: prometnu signalizaciju i prometnu opremu. Poduzeće također u svoj proizvodni asortiman konstantno uvodi nove proizvode, koji se baziraju na tehnologiji svjetlećih LED dioda te tehnologiji solarnog napajanja, kako bi povećalo tržišni udio i privuklo nove kupce. Proizvodi su visoke kvalitete, a cjelokupna proizvodnja se odvija u proizvodnom pogonu Društva.

Tijekom godina predanog rada izrasli smo među vodeće tvrtke za proizvodnju prometne signalizacije u Republici Hrvatskoj, što dokazujemo opremanjem prometnom signalizacijom na nekoliko dionica: Hrvatske autoceste, Autocesta Zagreb-Macelj, Autocesta Rijeka-Zagreb, Hrvatskih cesta, mnogih Županijskih cesta i ostalih prometnica u raznim gradovima i općinama diljem Republike Hrvatske.

  • Prometna signalizacija
  • Vertikalna signalizacija
  • Horizontalna signalizacija
  • Turistička signalizacija
  • Svjetlosna signalizacija
  • Prometna oprema

Misija

Misija tvrtke je postati vodeći proizvođač prometne signalizacije u Republici Hrvatskoj, pridonijeti prometnoj sigurnosti inovativnim proizvodima te kontinuirano pratiti trendove kako bi se na optimalan način zadovoljile potrebe klijenata.

Vizija

Vizija tvrtke je osvajanje novih tržišta proizvodima baziranim na tehnologiji svjetlećih LED dioda sa solarnim napajanjem.

Cilj

Cilj tvrtke je ojačati postojeću tržišnu poziciju na domaćem tržištu i probijanje na strana tržišta kvalitetnim i inovativnim proizvodima.

VELIKI BROJ KLIJENATA, MNOGOBROJNI REALIZIRANI PROJEKTI,
NAŠA SU PREDNOST.

DRUGAČIJI OD DRUGIH

Vlastita proizvodnja

Proizvodi u asortimanu poduzeća Tisak Da-Da d.o.o. izrađuju se u vlastitim proizvodnim prostorima na području Republike Hrvatske prema najvišim standardima proizvodnje.

Razvijanje

Naš cilj je razvoj novih proizvoda. Intenzivno smo pristupili istraživanju i razvoju novih proizvoda vezanih uz opremanje prometnica, gradova te stvaranju pametnih rješenja.

CE certifikat

Stjecanjem CE certifikata poduzeće Tisak Da-Da d.o.o. potvrđuje kvalitetu svojih proizvoda i usluga te osnažuje svoju tržišnu poziciju.

Višegodišnje iskustvo

Tijekom 24 godine rada stekli smo mnogo zadovoljnih klijenata za koje smo realizirali veliki broj projekata. U tom periodu također smo razvili mnoštvo vlastiti proizvoda.

Fleksibilnost

Prilikom realizacije različith projekata u mogućnosti smo Vam pružiti proizvode izrađene prema Vašim potrebama.

Podrška

Svi naši proizvodi dolaze sa garancijskim rokom te podrškom u kojem otkanjamo moguće nastale greške.

PODACI O PODUZEĆU

Naziv poduzeća: Tisak Da-Da d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

Adresa: Velinci 19A, 49295 Kumrovec, Hrvatska

OIB: 26012844053

VAT: HR26012844053

IBAN: HR2623600001101250505 – Zagrebačka banka d.d.

Swift: ZABAHR2X

Trgovački sud u Zagrebu MBS: 080297973

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Direktor društva: Josip Pećnik